Økogården Baksminde

Baksminde Økogård - kun frisk frugt uden tilsætning

Asaa Hestevæddeløb

En af sommerens helt store begivenheder er det årlige hestevæddeløb i Asaa. En traditionsrig festdag, der hvert år tiltrækker tusinder af fastboende og turister.

På pladsen kan du spille på totalisator, gå i tivoli eller forfriske dig i det store restaurationstelt.

Asaa hestevæddeløb har eksisteret siden 1927 og gæster i dag mere end 3000 tilskuere.

Asaa Havnemuseum

På Asaa Havn har tidligere havnefoged Arne Hjelm Christensen indrettet et hyggeligt havnemuseum med fiskeredskaber, motorer, navigationsudstyr, skobslod, ekkolod og meget mere. Museet ligger ved de gamle rødmalede fiskerhuse.

Arne Hjelm Christensen overtog i 1960 familiens fiskerhus, og brugte det i en overgang som depot. Da Arne blev havnefoged i 1970, fik han bedre mulighed for at samle genstande og tanken om et havnemuseum tog form.

Asaa Havn

Asaa Havn er placeret på Østkysten af Vendsyssel - lige uden for Kattegat. Havnen er placeret på en 450 meter lang dæmning. Dæmningen og havnen blev opført i 1896. Havnen byder idag på moderne faciliteter såsom legeplads, bad, klubhus, havnekiosk mm. 

Fodboldgolf

Fodboldgolf er en hyggelig aktivitet for hele familien, og kan spilles af alle uanset alder og kendskab. Fodboldgolf egner sig godt til:

Brønderslev Marked

Nutidens Store Brønderslev Marked er et stort heste- og kræmmermarked med tilhørende tivoli, øl- og spisetelte og masser af underholdning. Markedet afvikles over fire dage, fra fredag til mandag, og det er den første mandag i september måned der bestemmer hvornår markedet finder sted. 

Markeder

Hjallerup Marked

Hvert år deltager godt 200.000 mennesker og 1400 heste fra hele Norden til Hjallerup Marked. Markedet er blandt Nordeuropas største heste- og kræmmermarkeder.