Sjov aktivitet for alle - parkgolf på Nygårdsminde Vingård

Tilbud i efterårsferien fra 9/10–18/10: 100 kr. for én voksen og ét barn (normalpris 150 kr). I kan spille på hele banen (ca. 2 timer) og herefter spise jeres medbragte mad.

 

Hvad er parkgolf?
Parkgolf er en mellemting mellem minigolf og almindelig golf. Det spilles på en mindre bane end en almindelig golfbane og så er det ikke nær så svært som at spille golf.

En runde parkgolf består af 9 huller, hvor bolden skal slås i. En runde kaldes en sløjfe, og dem er der 3 af på Nygårdsminde. Parkgolf spilles med en bold på størrelse med en tennisbold, og man bruger samme kølle til alle slag. Pga. størrelsen kommer bolden aldrig højt op i luften, så der er ingen fare for vildtfarende bolde. Et spil på 9 huller tager ca 40 min. Vil I rundt på hele banen tager det ca 1,5 time for fx 2 personer. Hver sløjfe er på 500 m.

Pris: Det koster  normalt 100 kr. pr. person at spille en gang inkl. lån af golfkølle og bolde. Børn halv pris. Mobilepay ved ankomst. Tilbud fra 9/10–18/10: En voksen og ét barn 100 kr.

Åbent hver dag kl.  9–21. Fra oktober åben fra solopgang tilsolnedgang. Når I kommer op ad vores indkørsel og ind til den første (gule) bygning på højre hånd, følger I blot instrukserne der.

Tilmelding er ikke nødvendig.

Instruktion. Se videoen her.

Simple regler for parkgolf
Parkgolf spilles typisk af 2–4 personer ad gangen. I kan spille helt simpelt ved blot at se, hvem der bruger færrest slag.

I kan også spille efter reglerne

Parkgolfregler

Der trækkes lod om hvem, der starter ved første hul. Herefter er det den person, som scorede færrest slag ved sidste hul, som starter.
Golfbolden skal tees op (op på en gummidut) ved første slag på hvert hul, der er markeret med en grøn græsmåtte. Luftslag giver 1 straffeslag. De 3 sløjfer er omkranset af planter og hvide pinde, som markerer, ”out-of-bounds”. Slår man golfbolden over denne linie skal bolden lægges indenfor igen i en køllelængde fra linjen og aldrig tættere på hullet, og man modtager 2 straffeslag. Spilleren ved slutningen af alle baner med den laveste score er vinderen.

Læs mere her:

Picnic

Medbring gerne jeres medbragte mad og nyd opholdet ved en af spisepladserne på området eller indenfor, eller tag tæppet under armen og find et godt spot ved parkgolfanlægget. Der er adgang til toiletter. Kun for besøgende, som deltager i rundvisning på vingården eller spiller parkgolf.

Læs om vingårdens andre aktiviteter her.