Korsbæk-Trioen i BASaren

Foto: Korsbæk Trioen
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Nørregade 58

9700 Brønderslev

Kontakt

Telefon:+45 98 80 17 77

Korsbæk-trioen er en klavertrio med base i Nordjylland, men med koncertvirksomhed i hele landet.
De er klassiske musikere og seriøse udøvere af det klassiske repetoire, men de bringer gerne populær-musik ind i koncertprogrammet, og de præsenterer musikken med et glimt i øjet.

De spiller alle mulige og umulige steder, og i enhver sammenhæng: I kirker, koncertsale, biblioteker, til receptioner, kongresser, privatfester osv.

Historien om Korsbæk-trioen

En dag i september 2010 ringede Johanne til Olga og Martin for at samle en trio, der kunne spille "underholdningsmusik" ved Sussis (fra Sussi og Leo) fødselsdagsfest i Frederikshavnshallen. For nu at sige det på jysk, "så gik det da meget godt", og de besluttede os derfor for at arrangere en koncert i Øster Hassing Kirke, lidt nordøst for Aalborg, hvor Martin Kjeldgaard på det tidspunkt var organist.

Til plakater og pressemateriale havde de brug for et navn. Valget faldt på "Korsbæk-trioen" fordi de gerne ville signalere at de har en bred folkelig appel og ikke udelukkende spiller rendyrket klassisk musik. De tror nok, at når folk hører ordet Korsbæk, så tænker de netop på noget hjertekært med bred folkelig appel.

Den 6. april 2011 spillede "Korsbæk-trioen" således sin første kirkekoncert for en fyldt kirke.

Med navnet "Korsbæk-trioen" var det selvfølgelig svært at undgå at blive kædet sammen med Matador, så udover kirkekoncerter, private fester, kongresser og receptioner er det blevet til en lang række Matador/Korsbæk bogcafeer rundt omkring i Jylland sammen med de to bibliotekarer Tine Eggertsen og Ove Rasmussen fra Aalborgbibliotekerne.

I 2015 blev "Korsbæk-trioen" igen kædet sammen med Matador, denne gang i Dyrehavsbakken ved København, hvor de spillede ved indvielsen af "Korsbæk på Bakken" d. 30. april og igen d. 15. og 16. maj.

De præsenterer deres musik på en lettilgængelig og ukompliceret måde og forsøger altid at trække nogle referencer til den sammenhæng de indgår i; gerne med et humoristisk islæt. De holder ikke lange foredrag om de komponister de spiller værker af. Faktisk synes de, det er sjovere både for sig selv og for publikum at gribe øjeblikket og introducere deres musik ud fra den situation, der spontant måtte opstå.

En lille hemmelighed: Deres violinist, Olga, har aldrig set TV-serien Matador.

Døren åbnes kl. 19.00

Køb billetter her

Adresse

Nørregade 58

9700 Brønderslev

Åbningstider

28 Sep 20 / 28 Sep 20

mandag

19:30 -

Følg på:

Sidst opdateret af
Brønderslev Erhverv & Turisme