Asaa Havn

Asaa Havn besøges hvert år af både danske og udenlandske turister. Asaa Havn byder både på hygge, kultur og socialt samvær, så hvad enten man er til en gåtur på havnen med en is, eller en tur til stranden, så er Asaa Havn altid et besøg værd.

Asaa Havn er placeret på Østkysten af Vendsyssel - lige uden for Kattegat. Havnen er placeret på en 450 meter lang dæmning. Dæmningen og havnen blev opført i 1896. Havnen byder idag på moderne faciliteter såsom legeplads, bad, klubhus, havnekiosk mm. 

Man kan opleve friluftslivet både i Asaa by og på havnen. Langs vejen til havnen finder man de særprægede røde fiskerhuse fra 1930'erne, hvor man bl.a. kan opleve det hyggelige havnemuseum ejet af den tidligere havnefoged Arne Hjelm Christensen. Her kan man rejse tilbage i tiden, og opleve samlinger af fiskeredskaber, motorer og navigationsudstyr brugt gennem tiden. 

Foreningen Asaa Bådelaug blev stiftet den 13 juni, 1973.

Hver søndag kl. 10.00-16.00 i hele juli og august måned afholdes der kræmmermarked på havnen, og den årlige Asaa Havnefestival finder sted i juni måned.

Del denne side

Asaa Havnefestival

Asaa Havnefestival er en tilbagevendende begivenhed, som arrangeres hvert år i juni måned af Asaa Boldklub. I løbet af 3 festlige dage kan I møde et væld af sjove aktiviteter og underholdning for store og små på det hyggelige, historiske havneområde.