Open by night brønderslev handel shopping
Oplev de største byer

i Brønderslev Kommune

Hvor går turen til?

Gå på opdagelse i Brønderslev Kommunes fire største handelsbyer: Brønderslev, Dronninglund, Hjallerup og Asaa.

Havnebyen Asaa

På Nordjyllands smukke og børnevenlige østkyst finder du havnebyen Asaa. Asaa Havn byder på et hyggeligt og idyllisk miljø, hvor de historiske rødmalede fiskerhuse står side om side. Asaa har en dejlig, børnevenlig strand, hvor der er mulighed for solbadning og strandaktiviteter.

Brønderslev by

Brønderslev er en moderne købstad, en by med en særlig historie og en by med uendelige muligheder. Her kan du tage på shopping i det rige butiksliv, smage på Vendyssel på et af de mange spisesteder, eller opdage den smukke Rhododendronpark - og meget mere.

Dronninglund - Byen ved slottet

Dronninglund er en by med en ganske særlig historie, der går adskillige århundreder tilbage i tiden. Men det er også en moderne handelsby med et væld af aktiviteter og muligheder. Oplev kunst, kultur, historie og smuk natur i en skøn forening i Dronninglund.

Hjallerup by

Hjallerup er en by i rivende udvikling, og hvor fællesskabet altid er i højsædet. Her kan du gå på opdagelse blandt de gode indkøbsmuligheder, du kan gå i biografen eller få en smagsoplevelse på et af byens spisesteder. Nyd en behagelig overnatning på byens hyggelige kro og hotel.