Slotte

Slotte

Foto: Brønderslev Erhverv og Turisme

Oplev to flotte og kulturhistoriske perler i Brønderslev Kommune

Er du klar til et vaskeægte eventyr? I Brønderslev Kommune møder du hele to eventyrlige, historiske slotte, som du kan udforske.

På Dronninglund Slot kan du tage en overnatning og føle dig som en konge eller dronning. Det overdådige slot står stadig i autentisk stil, men er samtidig en yndet lokation for kurser, konferencer, bryllupper og diverse festligheder.

På Voergaard Slot kan du gå i fodsporene på den pengegriske og brutale biskop Stygge Krumpen, eller høre de mange spøgelseshistorier, bl.a. om "den hvide dame" Ingeborg Skeel, eller om blodpletten, der ikke vil gå af.

Dronninglund Slot

Dronninglund Slot fungerer som et moderne hotel og kursuscenter. Slottet ligger lige i kanten af Dronninglund Slot og tæt på golfbanen og Dronninglund Kunstcenter. Lad Dronninglund Slot danne rammen om din næste fest, kursus eller konference. Du kan også nyde en overnatning på den...

Voergaard Slot

Kunst og blodrøde historier Bag de tykke mure finder du Danmarks smukkeste herregård, en overdådig renæssancebygning opført mellem 1481 og 1590. Nordfløjen, hvor blandt andre Stygge Krumpen levede, er dog langt ældre. Historien om den herskesyge Ingeborg Skeel fra 1580 kan få det til at l...