VisitBrønderslev
Nygårdsminde vingård parkgolf park natur vin

Nygårdsminde

Velkommen til Nygårdsminde - et oplevelsessted med massevis af muligheder. Nyd en rundtur i vinmarken og smag dansk kvalitetsvin, hold dit VIP-møde i de imponerende lokaler, tag en tur på parkgolfbanen, eller nyd freden og roen i den smukke omkringliggende have.

Nygårdsminde vingård parkgolf park natur vin

Nygårdsminde Vingård

Nygårdsminde Vingård er er en lille kvalitetsbevidst vingård med 2.000 vinstokke. Vinplanterne blev plantet i 2010–2016 og vokser nu flot på ca. 1,2 hektar på en sydvendt skråning.

For mange klinger vin “Made in Denmark” stadig mærkeligt, men faktum er, at der bliver dyrket vin i Danmark - god vin. På Nygårdsminde har vinbonden Jan og vinbondekonen Gitte taget udfordringen op, og de producerer hvert år liflige vine, både hvidvin, rødvin, portvin og ikke mindst deres berømte Nygårdsminde Rosé.

Jan og Gittes drivkraft er at starte nye ting op, at opbygge samarbejder, at møde mennesker og etablere netværk, godt understøttet af personlige egenskaber som vedholdenhed og engagement, kombineret med godt håndværk og høje kvalitetskrav.

Der arrangeres løbende planlagte rundvisninger og vinsmagninger på vingården, men kontakt gerne Jan og Gitte og få arrangeret en skøn tur i vinmarken, når det passer jer.

Kontakt:

Vinbonden Jan 26 30 64 48
Vinbondekonen Gitte 22 94 15 11
E-mail: lunde@nygaardsminde.dk

nygårdsminde vingård rondo druer vindruer vinmark

Nygårdsminde Parkgolf

Nu kan du også spille parkgolf på Nygårdsminde – en sjov og sund oplevelse for alle!
Da Jan Lunde i 2010 byggede Nygårdsminde havde han fra begyndelsen en drøm om at anlægge en lille golfbane på græsplænen ved indkørslen op til huset. Den drøm er ny gået i opfyldelse og kan komme alle andre til gode. Nu er parkgolfbanen nemlig åben.

Hvad er parkgolf?
Parkgolf er en mellemting mellem minigolf og almindelig golf eller det kunne også godt minde lidt om en mellemting mellem golf og kroket. Parkgolf spilles på en mindre bane end en almindelig golfbane og så er det ikke nær så svært som at spille golf.
Parkgolf er oprindeligt et koncept fra Japan. Som navnet siger, så spilles parkgolf i en park. Derfor har Gitte og Jan Lunde både anlagt parkgolfbanen og beplantet områder med mange forskellige planter, så det kommer til at være et parkområde.
En runde parkgolf består af 9 huller hvor bolden skal slås i. En runde kaldes en sløjfe, og dem er der 3 af på Nygårdsminde. Parkgolf spilles med en bold på størrelse med en tennisbold, og man anvender samme kølle til alle slag. Pga. størrelsen kommer bolden aldrig højt op i luften, så der er ingen fare for vildtfarende bolde. Banen er bygget op som en almindelig golfbane med teested, fairway, rough, bunker og out-of-bounds områder.

Læs mere om Nygårdsminde Parkgolf

Nygårdsminde parkgolf golf natur aktiv brønderslev

VIP-møder på Nygårdsminde

Leder du efter rammer ud over det sædvanlige til dit næste VIP-arrangement?

Nygårdsminde Vingård er med sin beliggenhed med vinmarker og idylliske omgivelser det ideelle sted for dit næste VIP møde: Fx til møde i bestyrelsen eller når I skal samle ledergruppen i en særlig anledning.

I får naturligvis også en rundvisning i vinmarkerne og smager på vinen. I kan også benytte mulighed til at ryste gruppen sammen med en gang parkgolf i det smukke parkanlæg.

Nygårdsmindes faciliteter

  • Eksklusive rammer og mulighed for at holde mødet i den store lyse spisesal og i den smukke havestuestue. I har lokalerne helt for jer selv.
  • Adgang til to toiletter.
  • Skønne udenomsarealer i den store blomsterhave og frugtplantage med mulighed for walk-and-talk eller blot benytte de smukt anlagte terrasser.
  • Mulighed for at spille parkgolf som dejligt afbræk i mødet eller for at ryste sammen.
  • Forplejning leveret af lokale leverandører: Morgenmad, frokost og eftermiddagskaffe med kage.
  • Rundvisning i vinmarkerne og fortælling om hvordan man dyrker vin på vore breddegrader. Husk praktisk fodtøj.
  • Smagning af Nygårdsminde vine på vinterrassen med udsigt til vinmarkerne eller i Nygårdsmindes showroom.
  • Gratis wifi, whiteboard og flip-over.
  • Vinbonde Jan Lunde vil være jeres vært hele dagen.

Kontakt Nygårdsminde og lad dem skræddersy et tilbud til dig på 26306448 eller lunde@nygaardsminde.dk

nygårdsminde møder meetings

Nygårdsminde Haven

Nygårdsminde består ud over det smukke hus, vinmarkerne og parkgolfbanen af en stor og flot anlagt blomsterhave, en lille frugtplantage og en skøn køkkenhave.

Nygårdsminde vingård parkgolf park natur vin

Kort

Åbn i Google Maps
Adresse

Tolstrupvej 102

9700 Brønderslev

Koordinater

Længdegrad : 9.941844

Breddegrad : 57.288884

Inspiration til flere oplevelser

Gallerier & Kunstmuseer
Dronninglund kunstcenter sommer kunst galleri kultur
Hoteller
Dronninglund Slot værelse hoteller slotte overnatning
Lokale Smagsoplevelser
Lille Østergaard lokale smagsoplevelser gårdbutikker
Vingården Alderslyst
Vingården Alderslyst
Brønderslev by
shopping gågade brønderslev sommer
Kunst i det fri
Kunst kunstværket EKKO Hjallerup natur