VisitBrønderslev
Omvej App vandringsapp vandring natur

Gå en tur med appen Omvej

Appen Omvej er din private turguide til skønne gå- og vandreture i Brønderslev Kommune.

Omvej guider dig fra punkt til punkt, alt i mens du hører spændende historier om den rute, som du går på. Kortet viser dig næste punkt i rækken, og Omvej fortæller dig, i hvilken retning du skal gå.

Invitér familien med på en hyggelig tur i smuk natur og bliv samtidig klogere på lokalområdet.

Gå direkte til App Store og hent Omvej gratis

 

Her kan du se en oversigt over ruterne i appe (flere er på vej).

 

Planetstien i Klokkerholm

Den nyeste tilføjelse i appen er Planetstien i Klokkerholm. Planetstien starter på Planetpladsen i midten af Klokkerholm by, nær kirken og Genforeningsstenen. Herfra guides du ned til og hele vejen omkring den naturskønne Klokkerholm Møllesø. Langs ruten lærer du om alle Solsystemets planeter, som du møder i den virkelige rækkefølge og i den korrekte afstand fra hinanden (blot i et meget, meget mindre størrelsesforhold).

På den måde får du en unik oplevelse af Solsystemets enorme afstande, samtidig med at du får en dejlig gåtur i frisk luft. Ruten er ca. 2,5 km lang, og tager ca. 50 min at gennemføre.

 

Rhododendronparken Hedelund

Tag med på en guidet tur i nordens største Rhododendronpark

En idyllisk rute gennem den ikoniske Rhododendronpark i Brønderslev er at finde i appen. Her får du en unik oplevelse, som kombinerer naturens lyde, dufte og friske luft med parkens spændende historie.

Download Omvej på din iPhone, tag en tur til Rhododendronparken midt i Brønderslev by, og du er klar til at få én på opleveren. Her findes i alt 9 spændende poster, som fortæller dig de unikke, finurlige og spændende historier fra parken gennem tiden. Ruten er ca. 1 km lang og tager ca. 28 min. at gennemføre.

 

Sømosen

Mest for børn og barnelige sjæle

Turen omkring Sømosen nær Dronninglund Storskov er naturskøn, og audioguiden er lavet specielt for børnefamilier.

Her kan I høre historien om det naturskønne område og dets spændende fortid. Appen guider jer til forskellige aktiviteter og opgaver, I kan udføre langs ruten omkring søen - turen bliver sjov for både børn og voksne!

Praktisk om Omvej

App'en virker bedst med hørertelefoner. App'en guider dig fra post til post, og alt du skal gøre er at følge guiden og nyde turen.

Hver gang, du har hørt én posts fortælling til ende, bliver næste post synlig på app'ens kort, og du kan nu bevæge dig videre på din tur.

Omvej virker til IOS - download appen, og så snart du har dine høretelefoner på er du klar til at udforske spændende historiske ruter.

Over tid vil flere ruter komme til i app'en, alle beliggende i smukke natur- og/eller kulturhistoriske omgivelser, hver med deres unikke historie.

Gå direkte til App Store og hent Omvej gratis

 

Appen er udviklet af Det Gode Firma i samarbejde med Brønderslev Erhverv & Turisme

Inspiration til flere oplevelser

Naturlejrpladser
Shelters naturlejrpladser natur overnatning
Vandreruter
Hærvejen vandreruter vandreture vandring natur aktiv
Rhododendronparken
Rhododendronparken hedelund brønderslev blomster park natur gåtur pink
Klokkerholm Møllesø
Klokkerholm Møllesø
Sømosen
Sømosen natur dronninglund storskov
Søheden Skov og Lunken
Søheden Skov og Lunken