Mountainbikerute i Dronninglund

Er du og din familie vild med at cykle, så grib din mountainbike og tag hele familien med på den børnevenlige mountainbikebane ved Dronninglund.

I Dronninglund Naturpark er denne skønne mountainbikebane etableret, så du trygt kan tage hele familien med i de naturskønne omgivelser. Den ensrettede rute er afmærket med pile og strækker sig ca. 3 km rundt i naturens skønhed.

Mountainbikerute i Hjallerup

I Byskoven i Hjallerup finder du en 3 km lang mountainbikebane. Banen blev indviet i 2012 efter frivillige fra cykelklubben Team Hjallerup havde arbejdet i skoven gennem længere tid.

Mountainbikebanen består af to ruter, som begge slår sving gennem træer, forbi skrænter og længere stræk. Da banen er for alle, er der også indtegnet to ruter; en rød og en blå.

Hjallerup Kino

Siden 1982 har Hjallerup Kino været en del af Hjallerup Samvirkes populære aktiviteter.

Kino viser film hver aften og ofte om eftermiddagen til konkurrencedygtige priser.

Hjallerup Kino drives udelukkende af frivilligt arbejde, hvor mindst 60 personer hjælper til mindst en gang om måneden - enten ved at være filmoperatør, billet/sliksælgere eller ved at hjælpe med rengøringen.

Fodboldgolf

Fodboldgolf er en hyggelig aktivitet for hele familien, og kan spilles af alle uanset alder og kendskab. Fodboldgolf egner sig godt til:

Brønderslev Golfklub

Brønderslev Golfklub blev stiftet i 1971 som klub nr. 32. Klubben har åbent hele året. Brønderslev Golfklub har et baneanlæg der består af 27 huller + 9 huller pay and play. De første ni huller som blev indviet i 1974 var oprindelig hul 10-18 af den påtænkte bane. De næste 9 huller blev indviet i 1985 og de sidste 9 huller i 2001, så der nu er 27 huller i alt.

I 2003 blev klubhuset indviet med cafe, proshop og alle faciliteter.

Brønderslev Marked

Nutidens Store Brønderslev Marked er et stort heste- og kræmmermarked med tilhørende tivoli, øl- og spisetelte og masser af underholdning. Markedet afvikles over fire dage, fra fredag til mandag, og det er den første mandag i september måned der bestemmer hvornår markedet finder sted. 

Markeder

Hjallerup Marked

Hvert år deltager godt 200.000 mennesker og 1400 heste fra hele Norden til Hjallerup Marked. Markedet er blandt Nordeuropas største heste- og kræmmermarkeder.