Mountainbikerute i Dronninglund

Er du og din familie vild med at cykle, så grib din mountainbike og tag hele familien med på den børnevenlige mountainbikebane ved Dronninglund.

I Dronninglund Naturpark er denne skønne mountainbikebane etableret, så du trygt kan tage hele familien med i de naturskønne omgivelser. Den ensrettede rute er afmærket med pile og strækker sig ca. 3 km rundt i naturens skønhed.

Mountainbikerute i Hjallerup

I Byskoven i Hjallerup finder du en 3 km lang mountainbikebane. Banen blev indviet i 2012 efter frivillige fra cykelklubben Team Hjallerup havde arbejdet i skoven gennem længere tid.

Mountainbikebanen består af to ruter, som begge slår sving gennem træer, forbi skrænter og længere stræk. Da banen er for alle, er der også indtegnet to ruter; en rød og en blå.

Asaa Hestevæddeløb

En af sommerens helt store begivenheder er det årlige hestevæddeløb i Asaa. En traditionsrig festdag, der hvert år tiltrækker tusinder af fastboende og turister.

På pladsen kan du spille på totalisator, gå i tivoli eller forfriske dig i det store restaurationstelt.

Asaa hestevæddeløb har eksisteret siden 1927 og gæster i dag mere end 3000 tilskuere.

Brønderslev Marked

Nutidens Store Brønderslev Marked er et stort heste- og kræmmermarked med tilhørende tivoli, øl- og spisetelte og masser af underholdning. Markedet afvikles over fire dage, fra fredag til mandag, og det er den første mandag i september måned der bestemmer hvornår markedet finder sted. 

Markeder

Hjallerup Marked

Hvert år deltager godt 200.000 mennesker og 1400 heste fra hele Norden til Hjallerup Marked. Markedet er blandt Nordeuropas største heste- og kræmmermarkeder.