Julemarked på Voergaard Slot

Ring julen ind med ægte julestemning på Voergaard Slot

Bag den brede voldgrav og metertykke mure finder du Danmarks for nyligt kårede smukkeste herregård og renæssanceslot, som igen i år vil danne rammer om et overdådigt julemarked.

 

Kongelig hofleverandør Bjarne Als, Bering House of Flowers, står for juleudsmykningen af slottet. Bjarne Als har igen i år fået "frit løb" i de smukke stuer. Kom og oplev, hvordan han i år løser opgaven!
Årets tema bliver ”Greve Oberbech-Clausens eventyrlige rejse fra Bordeaux og Paris til Voergaard Slot”. Det julepyntede slot kommer til at emme af det eventyr, som Oberbech-Clausens liv har væ-ret, og som endte med hans køb og istandsættelse af Voergaard Slot.

 

Bjarne Als og hans dygtige personale vil være til stede alle dage. Bjarne Als er kendt fra en række tv-udsendelser bl.a. tv-udsendelsen ”Kongelig Hofleverandører”, hvor vi alle har set Bjarne Als’ eventyrlige pyntning til kongehusets arrangementer og på enkelte andre specialarrangementer på slotte. 

 

På Voergaard byder man til stemningsfyldt marked med julepynt, delikatesser, juletræer og dekorationer. Du kan se eksempler fra tidligere julemarkeder på billederne øverst. Klik til højre for at se billederne.

 

Slottet kommer til at dufte af gløgg og julebag - og selveste Julemanden kommer også på visit. Hvis du elsker at komme til julemarked, må du ikke misse Voergaard Slot julemarked - et ægte julemarked efter alle bogens forskrifter. 

 

Skulle sulten eller tørsten melde sig, alt imens du går rundt og nyder rammerne, familien og de mere end 70 udstillere, vil der også være flere stande med bespisning og drikkelse, der alle byder på julens lækkerier. 

  

Jul på Voergaard Slot er blevet en af Nordjyllands største juletraditioner, et samlingssted hvor venner og familie mødes for at komme i julestemning i slottets historiske rammer – at opleve jul på Voergaard Slot er at opleve en af julens helt store traditioner.

 


Voergaard Slot er netop blevet kåret til Danmarks smukkeste herregård. Slottet er nu klar til at byde alle velkomne til Nordjyllands smukkeste juleeventyr.
Jul på Voergaard Slot er åbent fredag den 30. november 2018 kl. 12.00-16.00, lørdag den 1. og søndag den 2. december samt lørdag den 8. og søndag den 9. december 2018 kl. 10.00-16.00.

Pris

Voksne

110.00 DKK - 110.00 DKK

Børn 4-12 år

30.00 DKK

Børn under 4 år

Gratis

Del denne side

Opdateret af:

Brønderslev Erhverv & Turisme turisme@99454545.dk
 

Kontakt

Adresse

Voergård 6
9330 Dronninglund

Telefon

+45 98 86 71 08

Fakta

  • Type

    • Den Gode Historie
    • Jul
    • Julemarked

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.33544435
Latitude : 57.24252524