Brønderslev Golfklub

Brønderslev Golfklub blev stiftet i 1971 som klub nr. 32. Klubben har åbent hele året. Brønderslev Golfklub har et baneanlæg der består af 27 huller + 9 huller pay and play. De første ni huller som blev indviet i 1974 var oprindelig hul 10-18 af den påtænkte bane. De næste 9 huller blev indviet i 1985 og de sidste 9 huller i 2001, så der nu er 27 huller i alt.

I 2003 blev klubhuset indviet med cafe, proshop og alle faciliteter.

Projekt Løgfrø

Landmand Bjørn Kjeldgaard, som bor Lille Østergaard beliggende mellem Jerslev og Brønderslev, har den sjældne Løgfrø til at yngle og bo på hans ejendom. Løgfrøen har et meget karakteristisk kvækken, og nu er det muligt at opleve dette.

Brønderslev Hallerne

Brønderslev Svømmehal

Svømmehallen byder på et 50 meter bassin med 7 baner for konkurrence og til dagligt med badeområde samt 1 og 3 meter vipper. Svømmehallen byder ligeledes på babybassin/børnebassin, boblebad, dampbad, sol, sauna, motionsrum og omklædningsfaciliteter.

Brønderslev Marked

Nutidens Store Brønderslev Marked er et stort heste- og kræmmermarked med tilhørende tivoli, øl- og spisetelte og masser af underholdning. Markedet afvikles over fire dage, fra fredag til mandag, og det er den første mandag i september måned der bestemmer hvornår markedet finder sted. 

Store Vildmose

Store Vildmose er resterne af hvad der tidligere var Europas største højmose. Mosen er beliggende mellem Aabybro, Pandrup og Brønderslev. Store Vildmose er oprindeligt tørt land, som blev dyrket helt op i Jernalderen, men fra ca. 1500 f.Kr. begyndte der at kommer klimaforandringer og jernalderbønderne blev fortrængt fra området. Mosen voksede med tiden til en stor højmose på ca. 50.000 kvadratmeter.