Velkommen til Dronninglund

Dronninglund

Dronninglund er omkranset af den smukke Storskov og ligger i læ af Jyske Ås. Naturen er smuk her året rundt, og der er rig mulighed for at tage på en idyllisk cykeltur, vandretur eller køretur.

Dronninglund har mange handelsmuligheder i form af diverse dagligvarebutikker, specialbutikker og meget mere. Tag familien med på et af Dronninglunds museer, eller se unik kunst på Dronninglund Kunstcenter, som er beliggende i smuk natur ved Dronninglund Golfklub.

I området finder du de enestående Dronninglund Slot og Voergaard Slot, hver især med deres helt egne dramatiske historier.

Dronninglund Storskov

Spænd vandreskoene og tag på tur i den smukke Storskov. Her kan du bestige Nordjyllands højeste punkt Knøsen. Skoven er smuk året rundt, og her er flere stier, man kan følge.

Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenter byder på særudstillinger af forskellig art. 

Dronninglund Slot

Det billedskønne Dronninglund Slot ligger i naturskønne omgivelser og danner rammerne om uforglemmelige oplevelser fra den romantiske parferie til festen for hele familien.

Voergaard Slot

Voergaard Slot byder på en både spændende og gruopvækkende historie. Tag familien med til Middelalderdagene, hør historierne om Stygge Krumpen og Ingeborg Skeel, og se den fine kunstsamling.

Dronninglund Turistforening

Vi byder dig velkommen til et hav af gode oplevelser i Østvendsyssels pragtfulde natur og til de mange seværdigheder. Østkysten kan tilbyde en unik kombination af gode strande og et spændende bagland.

Turistguide 2017

Turistguide

Dronninglund Turistforening udgiver hvert år Turistguiden, som skaber overblik over attraktionerne i Brønderslev Kommune. 

Generalforsamling i Dronninglund Turistforening 2018

Dronninglund Turistforening indkalder til Generalforsamling Tirsdag den 13. marts 2018 kl. 19.00 på Dronninglund Slot.