Velkommen til Brønderslev

Byer i Brønderslev Kommune

Gå på opdagelse i Brønderslev Kommunes fire største byer: Brønderslev, Dronninglund, Hjallerup og Asaa.

Her står oplevelserne i kø, hvad end du er til en god handel, kunst, kultur, sport eller en gastronomisk oplevelse.

Hele to spektakulære slotte er her også. Er du til udeliv, kan du nyde tiden i skov, bakkelandskab og ved den børnevenlige kyst.

Shopping i Brønderslev

Tag på shopping i Brønderslev og find alt, hvad hjertet begærer.

Hjallerup Bymidte

Hjallerup by byder på et væld af oplevelser for hele familien, uanset om du er til shopping, museer eller en tur ud i det fri.

Dronninglund Storskov

Spænd vandreskoene og tag på tur i den smukke Storskov. Her kan du bestige Nordjyllands højeste punkt Knøsen. Skoven er smuk året rundt, og her er flere stier, man kan følge.

Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenter byder på særudstillinger af forskellig art. 

Dronninglund Slot

Det billedskønne Dronninglund Slot ligger i naturskønne omgivelser og danner rammerne om uforglemmelige oplevelser fra den romantiske parferie til festen for hele familien.

Voergaard Slot

Voergaard Slot byder på en både spændende og gruopvækkende historie. Tag familien med til Middelalderdagene, hør historierne om Stygge Krumpen og Ingeborg Skeel, og se den fine kunstsamling.

Asaa Strand og Havn

Nyd en dejlig sommerdag på Asaa Strand, hvor det blå flag flagrer i vinden, sandet er hvidt, og bølgerne er børnevenlige. 

Asaa Camping

Nyd en dejlig ferie på Asaa Camping. Her er smuk natur i i rolige omgivelser. Der er plads til alle, børn såvel som voksne.

Asaa Havnefestival

Asaa Havnefestival er en tilbagevendende begivenhed, som arrangeres hvert år i juni måned af Asaa Boldklub. I løbet af 3 festlige dage kan I møde et væld af sjove aktiviteter og underholdning for store og små på det hyggelige, historiske havneområde.