Velkommen til Brønderslev

Byer i Brønderslev Kommune

Gå på opdagelse i Brønderslev Kommunes fire største byer: Brønderslev, Dronninglund, Hjallerup og Asaa.

Her står oplevelserne i kø, hvad end du er til en god handel, kunst, kultur, sport eller en gastronomisk oplevelse.

Hele to spektakulære slotte er her også. Er du til udeliv, kan du nyde tiden i skov, bakkelandskab og ved den børnevenlige kyst.

Brønderslev By

Med sine 12.600 indbyggere er Brønderslev by kommunens største og en moderne købstad, der byder på historie, kunst, spisesteder og gode shoppingmuligheder.

Shopping i Brønderslev

Tag på shopping i Brønderslev og find alt, hvad hjertet begærer.

Rhododendronparken i Brønderslev

Rhododendronparken i Brønderslev er én stor farvesymfoni af blomster i maj, juni og juli. Parken er den største af slagsen i Nordeuropa. Her finder du mere end 10.000 planter.

Dronninglund By

Dronninglund by har naturen lige uden for døren og byder samtidig på spændende shopping, historie og kunst.

Dronninglund Storskov

Spænd vandreskoene og tag på tur i den smukke Storskov. Her kan du bestige Nordjyllands højeste punkt Knøsen. Skoven er smuk året rundt, og her er flere stier, man kan følge.

Dronninglund Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenter byder på særudstillinger af forskellig art. 

Dronninglund Slot

Det billedskønne Dronninglund Slot ligger i naturskønne omgivelser og danner rammerne om uforglemmelige oplevelser fra den romantiske parferie til festen for hele familien.

Voergaard Slot

Voergaard Slot byder på en både spændende og gruopvækkende historie. Tag familien med til Middelalderdagene, hør historierne om Stygge Krumpen og Ingeborg Skeel, og se den fine kunstsamling.

Hjallerup By

Hjallerup byder på indkøbsmuligheder, natur, kultur, en dejlig kro og naturligvis det årlige, landskendte Hjallerup Heste- og Kræmmermarked.

Hjallerup Bymidte

Hjallerup by byder på et væld af oplevelser for hele familien, uanset om du er til shopping, museer eller en tur ud i det fri.

Hotel Hjallerup Kro

Midt i Hjallerup by finder du den hyggelige Hotel Hjallerup Kro

Asaa By

På Nordjyllands smukke og børnevenlige østkyst finder du havnebyen Asaa. Asaa byder på gode indkøbsmuligheder, og naturen ligger lige uden for døren.

Asaa Strand og Havn

Østkysten er mild og børnevenlig

Asaa Camping

Nyd en dejlig ferie på Asaa Camping. Her er smuk natur i rolige omgivelser. Der er plads til alle, børn såvel som voksne.