Besøg Brønderslev Kommune i påsken. Oplev blomstrene springe ud i den smukke natur, eller besøg en af de mange kunstudstillinger.

Påske i Brønderslev Kommune

Foråret har for alvor ramt det smukke vendsysselske og et væld af blomster er ved at springe frem i den smukke natur. Brug påsken til at besøge den smukke natur i Brønderslev Kommune. Besøg fx Dronninglund Storskov, Jyske Ås, Store Vildmose eller Asaa Strand, hvor du med garanti får en fantastisk naturoplevelse.

Er du mere til kulturelle oplevelser? Påsken er lig med traditioner. Der hvor familien samles og der hygges omkring påskebordet. Men påsken er også til et besøg på en unik påskeudstilling eller til sjove events for hele familien.

Aktiviteter i påsken

Hele Brønderslev Kommune er spækket af flotte kunstudstillinger og sjove aktiviteter for store og små i Påsken. Få inspiration til spændende oplevelser i din påske.

Påsketur med familien?

Tag familien med ud i det blå og oplev den skønne natur i Brønderslev Kommune. Besøg fx Store Vildmose, Dronninglund Storskov eller et af de andre smukke naturområder.

Tag en tur på Påskeudstilling

Det er forår og det spirer frem med fine udstillinger i Brønderslev Kommune. Få et overblik over den fine kunst, du kan udforske rundt om i områet.