Overnatning i julen

Søger du et sted at tilbringe natten i løbet af julen? Måske skal du besøge venner og familie men mangler et sted at sove? OGSÅ den 24. december?

Se vores liste over steder, du kan sove i den søde juletid:

 

Dronninglund

Dronninglund Slot:

Læg hovedet på den blødeste pude i overdådige omgivelser efter en dejlig juledag. Nyd en overnatning på det smukke Dronninglund Slot i julen: Her er åbent for leje af værelser, men da køkkenet er ved at blive renoveret, er restauranten lukket i denne periode.

Du kan læse mere om slottet og finde kontaktoplysninger ved at klikke her.

 

Brønderslev

Hostel Brønderslev:

Hostellet i Brønderslev modtager gæster i julen. Det er nødvendigt at du booker online først via linket til booking her. For yderligere information kan du ringe til nummeret: 98 82 15 00.

Læs mere og se billeder fra stedet ved at klikke her.

 

Asaa

Asaa Camping & Hytteferie:

I Asaa har du mulighed for et herligt ophold i luksushytte eller du kan sove i din egen dejlige campingvogn i julen. Det er vigtigt at du booker på forhånd, så ejerne har mulighed for at gøre alting klar til Jer som gæster på forhånd. Book online via linket her eller ring på: 30 31 23 52.

Læs mere om Asaa Camping og se billeder ved at klikke her.

 

Stenum

Thorupgaard Bondegårdsferie:

Thorupgaard holder sit hyggelige Bed & Breakfast åbent i hele julen. Kom forbi eller ring på forhånd på nummeret: 22 25 25 87

Læs mere om Thorupgaard Bondegårdsferie og se billeder ved at klikke her.

 

Flauenskjold

Flauenskjold Høhotel:

Høhotellet i Flauenskjold har åbent hele julen både for gæster med og uden heste. Der er også mulighed for overnatning hen mod det nye år. Ring i dette tilfælde til Høhotellet på nummeret: 98 85 24 24.

Læs mere om Flauenskjold Høhotel og se billeder ved at klikke her.

Del denne side