Velkommen til Brønderslev By

Brønderslev

Købstaden Brønderslev er med sin placering i hjertet af Vendsyssel hjemsted for et væld af spændende butikker, caféer og spisesteder, kulturelle attraktioner og smuk natur.

Brønderslev by er specielt kendt for sin vidunderlige Rhododendronpark, som er Nordeuropas største. Hver sommer udfolder parken sig som et sandt farvemekka, når de mere end 10.000 rhododendronplanter står i fuldt flor.

Hvert år kan du opleve Store Brønderslev Marked med sjove oplevelser for hele familien, og lige uden for Brønderslevs bygrænse kan du opleve den særprægede natur i Store Vildmose, som byder på et rigt dyre- og planteliv og sin helt egen spændende historie.

Shopping i Brønderslev

Tag på shopping i Brønderslev og find alt, hvad hjertet begærer.

Rhododendronparken i Brønderslev

Rhododendronparken i Brønderslev er én stor farvesymfoni af blomster i maj, juni og juli. Parken er den største af slagsen i Nordeuropa. Her finder du mere end 10.000 planter.

Besøg dådyrene nord for Brønderslev

Kom helt tæt på dådyrene og giv dem mad dem gennem indhegningen i naturskønne omgivelser lige uden for Brønderslev by. Området giver mulighed for en dejlig gåtur i den frodige og velholdte oase, hvor man har gode chancer for at støde på både egern og hare. Lad børnene boltre sig på den naturskønne legeplads med blandt andet gynger. Området byder på gode oplevelser for både store og små i de grønne omgivelser.

Adresse: Hjørringvej 180, 9700 Brønderslev. Bag psykiatrisk sygehus.

Grindsted Plantage

Grindsted Plantage er en bynær plantage, som byder på gode naturoplevelser. I plantagen findes søer, tæt og åben skovplantning, solbeskinnede græsplæner samt gode stier, som leder besøgende rundt i plantagen. På en forhøjning i plantagen findes der en lysning med bålplads. Plantagen byder på et rigt dyreliv og hyggelig stemning ved søerne midt i plantagen.
Kør ad: Hjørringvej / Stadevej / Plantagevej.