Velkommen til Brønderslev

Byer

Gå på opdagelse i Brønderslev Kommunes fire største byer: Brønderslev, Dronninglund, Hjallerup og Asaa.

I hjertet af Vendsyssel ligger købstaden Brønderslev, som med sine 12.500 indbyggere er kommunens største by. Her står oplevelserne i kø, omend du er til en god handel, kunst, kultur, sport eller en gastronomisk oplevelse.

Længere østpå ligger Hjallerup, som er verdenskendt for sit store kræmmermarked. I Hjallerup er der samtidig gode indkøbsmuligheder, mountainbiketrail, den unikke skuptur EKKO og meget andet.

Ved Dronninglund kan du opleve de spektakulære slotte, Dronninglund Slot og Voergaard Slot. Samtidig er her unik natur, dejlige spisesteder og et spændende kunstcenter.

På østkysten møder du den hyggelige havneby, Asaa, som indbyder til gåture på den stemningsfulde havn, campingferie med familien og dejlige dage på den børnevenlige strand.

Shopping i Brønderslev

Brønderslev byder på et utal af specialforretninger, byggemarkeder, spisesteder og dagligvarebutikker. Tag på shopping i Brønderslev og find alt, hvad hjertet begærer.

Hjallerup Bymidte

Hjallerup by byder på et væld af oplevelser for hele familien, uanset om du er til shopping, museer eller en tur ud i det fri.

Hjallerup Marked

Kom og oplev stemningen på Danmarks største hestemarked, som afholdes hvert år den første weekend i juni måned. Gør en god handel i de mange boder, eller få et sus i maven i karrusellerne.

Dronninglund Storskov

Spænd vandreskoene og tag på tur i den smukke Storskov. Her kan du bestige Nordjyllands højeste punkt Knøsen. Skoven er smuk året rundt, og her er flere stier, man kan følge.

Kunstcenter

Dronninglund Kunstcenter byder på særudstillinger af forskellig art. 

Asaa Strand og Havn

Nyd en dejlig sommerdag på Asaa Strand, hvor det hvide flag flagrer i vinden, sandet er hvidt, og bølgerne er børnevenlige. 

Camping

Nyd en dejlig ferie på Asaa Camping. Her er smuk natur i i rolige omgivelser. Der er plads til alle, børn såvel som voksne.

Asaa Havnefestival

Asaa Havnefestival er en tilbagevendende begivenhed, som arrangeres hvert år i juni måned af Asaa Boldklub. I løbet af 3 festlige dage kan I møde et væld af sjove aktiviteter og underholdning for store og små på det hyggelige, historiske havneområde.